Media, Vormgeving & ICT

Opleidingen en beroepen in de ICT, vormgeving, podiumtechniek en entertainment staan in het middelpunt.


Naam bedrijf

Beroepen

Over het bedrijf

Stichting Het Cultuurgebouw

  • Medewerker Klant Contact Center

  • Servicemedewerker Bibliotheek

Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voor-zieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s, De Meerse, Pier K, Bibliotheek, Poppodium Duycker.

Als medewerker klanten center bedien je de telefooncentrale en ontvangt bezoekers. Je helpt bij de postverwerking. Mensen helpen, daar word je blij van. Je bent voor allerlei zaken inzetbaar.

Als servicemedewerker van de bibliotheek houd je je bezig met de documentatie van informatie en het helpen van klanten die informatie zoeken. Het kan ook zijn dat je de telefoon opneemt en administratieve werkzaamheden verricht. Wil je anderen helpen en kun je goed communiceren, dan is dit misschien iets voor jou.


C & T Reklame

  • signmaker binnen/buitendienst

  • DTP ér

C&T reklame is een reclamebedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerpen, produceren en monteren van verschillende reclame-uitingen.

Als Signmaker ontwerp en bewerk je logo's produceer je beletteringen(plotten/pellen/appliceren). In de buitendienst breng je reclamebelettering aan op locatie/aan huis/auto/borden en gevels.

Als signmaker DTP ér ontwerp je diverse reclame-uitingen en belettering.

3ICT BV

  • systeembeheerder

3ICT BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met onder andere het ontwerpen van netwerk-infrastructuren en het operationeel houden van systemen.

Als systeembeheerder ben je servicegericht en flexibel en kun je goed overweg met verschillende mensen. Je voert werkzaamheden uit op he gebied van werkplek-en servicebeheer. Je installeert, configureert devices. Ook het gebied van applicaties en servers behoort tot je werkzaamheden.

Vormbreker

  • fotograaf

Vormbreker is een bedrijf dat zich bezighoudt met grafisch ontwerpen, bladenmaken en fotografie.

Je hebt gevoel voor beeldcompositie, licht en kleur en weet je de sterke kanten van mensen of van de omgeving naar voren te halen. Je gebruikt digitale en traditionele foto-grafie en hebt een eigen stijl.