Dienstverlening & Producten

Dit profiel bereidt voor op vele mbo-opleiding: VeVa, ICT, opleidingen media. Kijk ook eens op de andere beroepsvelden. Denk aan geĆ¼niformeerde dienstverlening en veiligheid. Maar ook dans-acteer en zangberoepen.

Naam bedrijf

Beroepen

Over het bedrijf

NinetyNine Hotel Amsterdam

  • Receptionist(e)

  • Algemeen Medewerk(st)er F&B

In dit mooie hotel staat gezelligheid en een thuis gevoel centraal.

Als receptie ben je verantwoordelijke voor de reserveringen, ontvangst gasten en afhandelen van betalingen.

Als medewerk(st)er F&B zorg je voor het bereiden en serveren van ontbijt, lunch en diner. F&B staat voor food and beverage: Voedsel en drankvoorziening.

Werken bij de Defensie

  • defensie beroepen

Werken bij de defensie dat doe je niet zomaar. Het is een investering in de toekomst. Als militair leer je een vak en doe je veel werkervaring op. je draagt een steentje bij aan vrede, veiligheid en vrijheid.

Op het mbo volg je de opleiding VeVa. Er zijn 10 verschillende vakrichtingen die je kunt volgen. Je bent praktijkgericht, bent zelfverzekerd en hebt een teamspirit.

Politie Noord-Holland

  • agent

Als politieagent heb je bepaalde eigenschapen nodig. Zo kun je je verplaatsen in de gevoelens en reactie van anderen. Je bent communicatief vaardig en hebt de behoefte om sociale contacten aan te gaan. Ook durf je beslissingen te nemen en ben je je bewust van de verschillende normen en waarden in de maatschappij.